Presentation

URL:    http://flerbarnsfamiljen.bloggplatsen.se
Registrerad:    2010-03-02 15:50
Senast inloggad:    2010-03-11 09:38
Bloggtitel:    flerbarnsfamiljen
Förnamn:    Annika
Efternamn:    Nilsson
Län:    Västra Götalands län
Kommun:    Skövde
Ort:    Tidan
Intressen:    djur, natur, barn, min familj, fotografering, baka och laga mat

 Hej å Hallå!

Jag är en glad och social tjej, 26 år gammal (läs ung), och bor i Tidan med min underbara familj.
Har en sambo vid namn Conny, han är 34år och jobbar på Volvo i stan sen 15 år tillbaka. Snacka om trogen tjänst!? Han var den som kom in i mitt liv som en stormvind, rörde om i grytan och fick mig på fötter igen! Han kan verkligen det här med att visa vad kärleken innebär och går ut på!

I vårat hus bor också tre barn.


-Simon 6 år, är Connys son sen ett tidigare förhållande. En underbar kille med en stark vilja - precis som sin far! Han går i barnskolan nu, och älskar verkligen det!
- Linus 6 år, är min pojk sen ett tidigare förhållande. Han är bara tre veckor yngre än Simon, men eftersom han är född i januari, tillhör han årskullen 04, så han går fortfarande på dagis. En speltokig kille med mycket energi men som gärna sitter o kramas en stund också :)

- Rasmus är vårt senaste tillskott, vår gemensamma son. Han kom i december 2009, tre veckor tidigare än beräknat. Fick bli igångsatt eftersom han var större än vad man trodde. Ut kom ett muskelpaket på 4260g - och helt bedårande söt !


Bloggen kommer behandla många punkter i mitt liv. Mitt familjeliv - det som är mig mest kärt. Min fritid - eller har jag någon? =) Min framtid - vad som hända skall. Det kommer pratas om fler barn, det kommer pratas om bröllop...

Mina intressen, bakning och matlagning kommer också stå högt i kurs! Inom baket har jag hittat nya passioner också, så Connys jobbarkompisar får leka försökskaniner nu, och ingå i min jury, liksom svärmor! De får bedöma mina alster... :) Än så länge har det INTE gått särskilt illa :)

Jag har även en annan blogg, på xhantia.blogg.se men där är det bara speciella personer som kommer in, folk som står mig väldigt nära på ett eller annat sätt. Detta pga att det är mer privata saker som kan förekomma där...

Presentation


Familjen Pettersson!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ flerbarnsfamiljen med Blogkeen
Följ flerbarnsfamiljen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se